Në këtë moment, Fjalor Spanjisht - Gjermanisht ka një numër prej 2,090 fjalët në spanjisht si 60,964 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 5,026,061 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 26,639 sot.
Tags: Fjalor Spanjisht - Gjermanisht, Spanjisht, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Spanjisht, shërbimin e përkthimit Spanjisht - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga aufspanisch.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0170 / 0.0098 (19)
Mbrapsht në krye